Welke BMW zijn hybride?

Bekijk het aanbod hier. Welke BMW PHEV modellen zijn er momenteel beschikbaar? Bij Van Poelgeest zijn momenteel de hybride aangedreven BMW 225xe Active Tourer, BMW 330e Sedan, BMW 530e Sedan, BMW 745e, BMW X1 xDrive25e, BMW X2 xDrive25e, BMW X3 xDrive30e & de BMW X5 XDrive45e beschikbaar. Lees verder »

Heeft BMW een hybride auto?

De BMW plug-in-hybrides garanderen met de combinatie van een benzinemotor en een elektromotor maximale flexibiliteit en zijn daarmee perfect geschikt voor de wensen en behoeften van uw dagelijks leven. Ontdek met ons de wereld van de BMW plug-in-hybrides en vind het model dat het best bij u past! Lees verder »

Bron: www.bmw.be

Heeft BMW hybride diesel?

BMW breidt het gamma van de X5 en de X6 uit met een nieuwe xDrive40d uitvoering met 6 cilinder lijn dieselmotor en milde hybride technologie. Deze nieuwe aandrijflijn is goed voor 340 pk en 700 Nm. De 48 Volt starter/generator levert 11 pk extra elektrisch vermogen. Lees verder »

Wat zijn de beste hybride auto's?

Volgens ons is de beste hybride auto de Kia Niro. De Kia Niro is zowel beschikbaar als plug in hybrid en als full hybrid. De Kia Niro is betrouwbaar, ruim en comfortabel. Het is ook een heerlijke auto om gewoon lekker veel mee te rijden en kilometers te maken. Lees verder »

Hoeveel km elektrisch BMW 530e?

De 530e xDrive Touring scoort bijzonder goed. Het maximum geladen rijbereik is 63 km, het laagste is 44 km. Lees verder »

Gerelateerd aan Welke BMW zijn hybride?