Welke Tesla is het beste?

De beste elektrische auto in 2021 in het hoge segment: de Tesla Model 3. En dat is niet zo gek. Dit immens populaire model heeft een bereik tot maar liefst 580 kilometer (de Long Range). Lees verder »

Welke Tesla is het meest verkocht?

Juist; de Tesla Model 3! Tesla is onder alle automerken de meest verkochte auto. In totaal zijn er 5.890 Tesla's verkocht in september, goed voor een marktaandeel van 15,5%. Ter vergelijking: nummer twee Opel verkocht in september “slechts” 3.595 auto's (9,4%). Lees verder »

Wat is de beste elektrische auto van dit moment?

De populaire Fiat 500e wint als beste elektrische auto van 2022 in het middensegment. Deze volledig elektrische auto scoort zeer goed op laadsnelheid en is aantrekkelijk geprijsd. De 500e heeft een actieradius tot 320 kilometer (WLTP) en tot wel 460 kilometer in het stadsverkeer. Lees verder »

Wat is de best betaalbare elektrische auto?

Hyundai Kona Electric 64 kWh Een volledig elektrische auto die lekker ver kan rijden én voor een betaalbare prijs! De koploper is: de Hyundai Kona Electric 64 kWh. Uitgaande van de vanaf-prijs en de praktijk actieradius die de auto gemiddeld haalt betaal je zo'n €96,- per kilometer actieradius die de auto heef. Lees verder »

Welke Tesla's zijn er?

  • Tesla Model 3.
  • Tesla Model Y.
  • Tesla Model S.
  • Tesla Model X.
  • Lees verder »
Bron: autorai.nl
Gerelateerd aan Welke Tesla is het beste?