Wie is Puck Kees van der Spek?

Kees van der Spek - Wikipedia Lees verder »

Welke plaats woont Kees van der Spek?

Kees woont een groot deel van zijn jeugd in het buitenland. Hij wordt in 1964 geboren in Nazareth en woont daarna in Duitsland. Later verhuist hij met zijn ouders en zussen naar Nederland en woont vervolgens ook nog in Suriname en Burundi. Lees verder »

Waar komt Kees van der Spek vandaan?

Nazareth is een stad in Israël en het centrum van de enige hoofdzakelijk Palestijnse agglomeratie in het land. De plaats ligt in het noorden van Israël, in Centraal Laag-Galilea. Het stadsbeeld wordt beheerst door de Basiliek van de Aankondiging of Annunciatie. Lees verder »

Welke dag komt Kees van der Spek?

Hier ontmaskert Van der Spek de grote man achter de bende. Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 29 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Lees verder »

Bron: www.gids.tv

Wat doet Kees van der Spek?

Kees van der Spek is presentator, (misdaad)journalist en podcastmaker. Vanaf maart 2022 is hij wekelijks op RTL te zien in een nieuw seizoen van 'Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt'. Ook is hij te beluisteren in de podcast 'Partners in Crime (met Kees van der Spek)'. Lees verder »

Gerelateerd aan Wie is Puck Kees van der Spek?