Wie moet deponeren bij KVK?

Heeft u een bedrijf? Bijvoorbeeld een bv of een nv. Dan moet u elk jaar een jaarrekening deponeren (indienen) bij KVK. Een jaarrekening is een financieel verslag van uw onderneming . Lees verder »

Wie moet er deponeren bij KvK?

Is mijn bedrijf verplicht te deponeren? Bv's, nv's, coöperaties en onderlinge waarborgmaatschappijen zijn voorbeelden van rechtsvormen die verplicht zijn de jaarrekening te deponeren. Voor eenmanszaken geldt deze verplichting niet. Lees verder »

Bron: www.kvk.nl

Wie moet jaarrekening deponeren?

Een jaarrekening moet binnen 12 maanden na afloop van het boekjaar bij de KvK worden gedeponeerd. De directie is eindverantwoordelijk voor het deponeren, maar in de praktijk verricht de financiële administratie vaak het werk. Lees verder »

Bron: cmweb.nl

Wie is verantwoordelijk voor Deponeren jaarrekening?

Het publiceren van de vastgestelde jaarrekening is de verantwoordelijkheid van de directie. Binnen 8 dagen nadat de aandeelhouders- c.q. ledenvergadering de jaarrekening heeft vastgesteld, moet de jaarrekening worden gedeponeerd bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Lees verder »

Welke organisaties moeten een jaarverslag deponeren?

Bv's, nv's, coöperaties en onderlinge waarborgmaatschappijen zijn voorbeelden van rechtsvormen die verplicht zijn de jaarrekening te deponeren. Voor eenmanszaken geldt deze verplichting niet. Lees verder »

Bron: www.kvk.nl
Gerelateerd aan Wie moet deponeren bij KVK?