Waarom moet je Pannenkoekenbeslag laten rusten?

Laat het beslag nadat het gemengd is minstens een uurtje rusten in de koelkast: zo krijg je een gladdere pannenkoek met een betere structuur. Vervang wat van de melk in het beslag door bier of spuitwater: dat maakt de pannenkoeken lekker luchtig. Laat de pan goed heet worden en vet ze in voor je er je beslag in schept. Lees verder »

Kan je beslag van te voren maken?

Het belangrijkste is dat je een goed pannenkoekenbeslag maakt. En dat beslag kan je heel goed een dag of avond van tevoren klaarmaken. Lees verder »

Bron: locklock.nl

Waarom worden pannenkoeken niet gaar?

Sofie: “Dat komt meestal doordat je pan nog niet warm genoeg is. Pannenkoeken bak je in een hete pan – en omdat we zoveel zin hebben in die pannenkoeken, hebben we meestal niet genoeg geduld. Om te checken of je pan warm genoeg is, kun je een paar druppeltjes water in de pan laten vallen. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom moet je Pannenkoekenbeslag laten rusten?