Hoe duur is tongschar?
Tongschar is een vrij stevige vis die op vele manieren bereid kan worden. Zo kunt u tongschar bakken en stoven, maar ook frituren en grillen. De zoetige smaak van deze vis is door velen geliefd, en daarom is tongschar een uitstekende vis om te serveren. U betaalt bij ons €25,95 per 500 gram tongschar filet. Lees verder »
Waarom is tongschar zo duur?
Tongschar is grotendeels een bijvangstsoort, meestal gevangen samen met 'waardevollere' soorten: tarbot, zeeduivel en griet . Hij is praktisch niet te vangen met hengel en lijn, omdat hij zich op de bodem van de zee bevindt en daardoor een gewilde prooi is om in een net te worden gevist. Lees verder »
Wat is het verschil tussen tongschar en sliptong?
De sliptong en de zeetong behoren namelijk tot dezelfde vissoort en de benaming van de 2 geeft eigenlijk de grootte aan van de vis. Sliptong is namelijk de benaming die wordt gebruikt bij tongen die korter zijn dan 25 centimeter. Zeetong is dan weer de benaming voor exemplaren die langer zijn dan 25 centimeter. Lees verder »
Wat is een vervanger voor tongschar?
Tongschar Alternatieven: Schol, Zeetong, Heks . Lees verder »
- Wat is de loonwaarde bij ziekte?
- Hoe bereken je de loonwaarde en herstelmelding bij ziekte?
- Hoelang 100% salaris bij ziekte?
- Wie mag de loonwaarde bepalen?
- Hoe kom ik uit het doelgroepenregister?
- Wat zijn de nadelen van het Doelgroepregister?
- Mag een leidinggevende mij vragen naar mijn ziekte?
- Wie valt onder het doelgroepenregister?