Waarom plakt een eierkoek?

Het beste antwoord. Wat er aan de buitenkant van eierkoeken zo plakt, is licht gecaramelliseerde suiker (dat wat de koek ook een beetje kleur geeft). Lees verder »

Wat zit er in een witte eierkoek?

  • Tarwebloem.
  • suiker.
  • scharrelei 26%
  • gedroogde glucosestroop.
  • rijsmiddel: E503.
  • natuurlijk citroenaroma.
  • verdikkingsmiddel: E415.
  • Lees verder »

Hoe eet je een eierkoek?

Eet u de eierkoek eens met roomboter. Als u van zoet houd,kun je daarover een laagje bruine basterdsuiker strooien. Heel smakelijk wordt deze eierkoek als ie even wordt opgewarmd in de oven of de magnetron. Ook met broodbeleg is de eierkoek uitstekend te combineren. Lees verder »

Is een eierkoek ontbijt?

Eierkoek, crackers en fruit Eierkoeken en krentebollen kunnen prima gegeten worden bij het ontbij. Ik heb er bij dit ontbijtje boter en jam op en eet er nog wat fruit en twee crackertjes met kaas bij. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom plakt een eierkoek?