Hoe bereide gerechten opwarmen?

  • RICHTLIJNEN VOOR HET OPWARMEN.
  • VAN MEENEEMGERECHTEN.
  • WARME VOORGERECHTEN :
  • De oven voorverwarmen op 180°c.
  • Het gerecht er ongeveer 15 à 20 min naar gelang de grootte van het gerecht laten opwarmen op 160 °C.
  • SOEPEN :
  • Opwarmen in een pot op het vuur .
  • Lees verder »

Hoe eten traiteur opwarmen?

Verwarm het gerecht in de ovenvaste schaal ongeveer 20 tot 25 minuten. Indien uw gasten meer tijd nodig hebben voor het voorgerecht, dan verminder de oventemperatuur tot 80°C, om het hoofdgerecht warm te houden. Gelieve de oven te verwarmen op 150°C. Verwijder het deksel vermits die niet in de oven mag! Lees verder »

Hoe restjes opwarmen?

Verhit restjes door en door Verhit restjes en kliekjes altijd door en door tot ze stomend heet zijn, daarmee dood je alle bacteriën. Warm kliekjes niet voor een tweede keer op. Eten opwarmen in de magnetron is makkelijk, maar het voedsel wordt niet altijd gelijkmatig verhit. Lees verder »

Hoe iets opwarmen?

  • Schep het eten tijdens het verwarmen regelmatig om. Zo wordt de hitte goed verdeeld.
  • Verdeel de gerechten in kleine porties. Deze zijn sneller klaar.
  • Dek de schaal af met een deksel, bord of magnetronfolie.
  • Gebruik de juiste combinatie van vermogen en tijd.
  • Lees verder »

Hoe lang opwarmen in de oven?

Opwarmen in de oven Over het algemeen kunt u de kant-en-klaar maaltijden zo'n 30 – 40 minuten opwarmen op een temperatuur van 100 – 120 graden celsius. Op het etiket van de maaltijd staat dit precies aangegeven. Kijk de eerste keer even na 10 minuten hoe de maaltijd reageert. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe bereide gerechten opwarmen?