Hoe hard gaan de karts bij Silverstone?

Silverstone, hét partycenter vlakbij Amsterdam, introduceert gloednieuwe karts voor de 522 meter lange indoorkartbaan. De nieuwe karts hebben een 200cc brandstofmotor waarmee een snelheid van 50 km/u behaald kan worden op de spectaculaire kartbaan van Silverstone mét bovenverdieping!5 apr. Lees verder »

Hoeveel kost karten Silverstone?

Kom dan naar Silverstone, een van de snelste indoorkartbanen van Nederland! Ons kartcircuit is maar liefst 552 meter lang en bestaat uit vele spectaculaire bochten. Karten kan bij ons al vanaf € 17,50 per heat, maar bekijk ook vooral onze kartarrangementen voor groepen!6 mrt. Lees verder »

Hoe lang is een heat?

Eén heat duurt 12 minuten. Afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uitgaat kun je één of meerdere heats reserveren. Meestal boeken mensen twee of drie heats, het is natuurlijk de uitdaging om je snelste rondetijd te verbeteren. Tussen de heats door wordt over het algemeen een pauze ingepland van 30 minuten. Lees verder »

Wat is de beste kartbaan van Nederland?

Ranglijst Lees verder »

Wat kost een eigen kart?

Het hangt van het type, de staat, de klasse, de opties en nog veel meer af. Een tweedehands kart schaf je soms al voor een paar honderd euro aan, terwijl een nieuwe schakelkart maar zo € 10.000,00 kan kosten. Het voordeel van een eigen kart is dat de baanhuur meestal meevalt; voor zo'n € 50,00 rijd je een hele dag. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe hard gaan de karts bij Silverstone?