Hoe lang duurt Silverstone?

De sprintrace op Silverstone zal daardoor over 17 ronden gaan. Ook is er een tijdslimiet opgesteld van 30 minuten. Mocht de race lange tijd geneutraliseerd worden door een (virtual) safety car, dan wordt de race bij de eerste doorkomst na het overschrijden van deze 30 minuten afgevlagd. Lees verder »

Hoe lang duurt de GP van Engeland?

De Britse Grand Prix vindt plaats in het weekend van 1 tot en met 3 juli 2022. Op vrijdag vinden de eerste twee trainingen plaats. Op zaterdag de derde training en om 15:00 uur de kwalificatie. Lees verder »

Hoe laat begint de Formule 1 in Engeland?

Bij deze GP wordt geëxperimenteerd met een sprintrace op zaterdag. Kwalificatie voor de sprintrace vindt vrijdagavond plaats....Programma. Lees verder »

Hoeveel rondes f1 Groot Brittannië?

Zes ronden voor tijd begaven zijn remmen het volledig, waarna de Nederlander weinig anders kon dan zijn auto langs de kant van de baan parkeren. Lees verder »

Hoe laat Silverstone 2020?

De weersverwachtingen voorspellen een droge race, dus op dat gebied hoeven we geen spektakel te verwachten, maar races op Silverstone hebben doorgaans ook geen neerslag nodig om interessant te zijn. Of het zondagmiddag ook een spektakelstuk wordt, gaan we vanaf 16:00 uur Nederlandse tijd zien. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe lang duurt Silverstone?