Hoe heette Mars vroeger?

Mars Incorporated (afkorting: Mars Inc.) is een Amerikaans bedrijf dat voornamelijk bekend is van het snoepgoed dat het bedrijf produceert. Het bedrijf was in Europa actief onder de naam Masterfoods maar sinds september 2007 heet het ook in Europa "Mars". Lees verder »

Hoe heet een Mars in Amerika?

De verpakking is zwart met het merk in rode letters; jarenlange marketing heeft van dit uiterlijk een sterk en herkenbaar merk gemaakt. De reep is in de Verenigde Staten als Milky Way bekend, terwijl de reep die in Europa Milky Way heet, in de VS 3 Musketeers gedoopt is. Lees verder »

Wie heeft de Mars bedacht?

Mars, althans de voorloper ervan, is in 1911 door Frank Mars opgericht in Tacoma, een havenplaats aan de Noordwestkust van de Verenigde Staten, in de staat Washington. De andere sleutelpersoon in het succes van Mars Inc. is zijn zoon: Forrest Mars. Lees verder »

Bron: mtsprout.nl

Hoe oud is Mars chocolade?

Je zou het misschien niet zeggen, maar deze chocoladereep bestaat al sinds 1932 en is over de hele wereld bekend. Het familiebedrijf maakt tegenwoordig ook dierenvoer en rijst, maar zal altijd bekendstaan als zoetwarenimperium: de start van Mars Inc. Lees verder »

Hoe lang bestaat Milky Way?

De Milky Way werd in 1923 door Frank C. Mars uitgevonden en was de eerste gevulde snoepreep. In 1932 gaf Frank C. Mars zijn zoon Forrest Mars $ 50.000 en het recept van de Milky Way-reep waarmee hij naar Engeland vertrok om daar in Slough zijn eigen snoeprepenbedrijf te beginnen. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe heette Mars vroeger?