Hoe Inloggen RDW?

U logt via de knop Mijn RDW in met de Digid app of met DigiD met Sms-controle. Heeft u dit niet? Ga dan naar de website van Digid. Lees verder »

Bron: www.rdw.nl

Waarom kan ik niet inloggen bij RDW?

Melding onveilige website: check uw firewall Bent u een zakelijke klant en krijgt u tijdens het inloggen met een RDW-certificaat de melding dat onze website niet veilig is? Dat kan betekenen dat uw computer niet de meest recente versie van Microsoft gebruikt of niet helemaal is bijgewerkt met de laatste updates. Lees verder »

Bron: www.rdw.nl

Is mijn auto afgemeld bij RDW?

U logt via de knop 'Mijn RDW' in met uw Digid . U heeft hiervoor de DigiD app of DigiD met Sms-controle nodig. U ziet direct welke voertuigen op uw naam staan geregistreerd. U kunt deze - en andere gegevens die wij eventueel van u hebben geregistreerd - downloaden en opslaan in PDF. Lees verder »

Bron: www.rdw.nl

Wat is mijn RDW nummer?

Het nummer staat op de achterkant van het kentekenbewijs. Lees verder »

Bron: www.rdw.nl

Hoe krijg je een auto van je naam?

U gaat naar een kentekenloket, RDW-balie of -keuringsstation. Mogelijk kunt u het voertuig ook online overschrijven. Kijk hiervoor bij Zo werkt online overschrijven. Bij sommige kentekenloketten kunt u ook op zondag en 's avonds overschrijven. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe Inloggen RDW?