Hoe kun je het beste een granaatappel eten?

  • Halveer de granaatappel met een goed scherp mes.
  • Klop vervolgens aan de achterkant met een houten lepel op de schil.
  • De pitjes vallen er dan zo uit, mits de granaatappel niet te oud is.
  • Lees verder »

Hoe kan je het beste granaatappel?

  • Snij de hoed eraf.
  • Breek de binnenstructuur een beetje open.
  • Hou het stuk fruit boven een kom. Sla met een lepel zachtjes op de granaatappel.
  • Vang de pitjes op.
  • Lees verder »

Hoe maak je een granaatappel klaar?

Rol de granaatappel over het aanrecht zodat de pitten los komen te zitten. Halveer de granaatappel en klop dan aan de achterkant met een houten lepel op de schil terwijl je een beetje in de schil knijpt. De pitjes vallen er dan zo uit, als de granaatappel tenminste niet te oud is. Vang de pitjes op in een kom. Lees verder »

Hoe kun je zien of een granaatappel rijp is?

Wanneer is een granaatappel rijp? Een granaatappel is rijp als deze zwaar aanvoelt en een gladde schil heeft. Maar meestal zijn ze al eetrijp, als u ze in de winkel koopt. Handig om te weten: u kunt het beste een granaatappel bewaren in de koelkast (maximaal een week). Lees verder »

Bron: na.nl
Gerelateerd aan Hoe kun je het beste een granaatappel eten?