Hoe laat afval buiten zetten Eindhoven?

Hoe lang mag ik een container op straat laten staan? Zet groene, blauwe (papier) en grijze bakken (kliko's) op ophaaldagen niet voor 6.00 uur op straat en haal ze voor 23.00 uur weer binnen. Open/gesloten containers voor bijvoorbeeld bouwafval mogen maximaal 5 aaneengesloten dagen blijven staan. Lees verder »

Hoe laat wordt afval opgehaald Eindhoven?

Eengezinswoningen gebruiken de grijze minicontainer voor de inzameling van hun restafval. Zet uw afval alleen op de inzameldagen buiten voor 07:30 uur. In de zomermaanden juli en augustus voor 07:00 uur. Haal de lege afvalcontainer voor middernacht op de inzameldag binnen. Lees verder »

Hoe laat vuilnis buiten zetten?

Wanneer zet ik mijn afval het beste buiten? Zoals vermeld op de ophaalkalender vragen we je om afval ten vroegste vanaf 19 uur de avond voor de ophaling buiten te plaatsen. Opgepast, het is ook niet aangewezen om het afval pas op de ophaaldag zelf aan te bieden. Lees verder »

Wat gebeurd er als je afval eerder buiten zet?

Het is toegestaan om het de avond voor de ophaaldag na 22.00 uur aan de weg te zetten. Wie zijn of haar container te lang buiten laat staan, kan rekenen op een waarschuwing of erger, een geldboete. Die boete is flink: je betaalt minimaal € 95,- plus 9 euro administratiekosten. Lees verder »

Hoe vaak kan ik nog naar de milieustraat Eindhoven?

Vanaf 1 januari 2022 mag u met uw milieupas de milieustraat 12 keer per jaar gratis bezoeken. Per bezoek mag u maximaal 2 m3 afval aanbieden. Als u meer dan 2 m3 afval bij u heeft, telt dat als een extra bezoek. Vanaf het 13e bezoek betaalt u een vast toegangstarief van € 20,- per bezoek. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe laat afval buiten zetten Eindhoven?