Hoe lang moet je sucadelappen bakken?

Bak de sukadelappen rondom bruin in 2-3 minuten. Doe de tomatenpuree, de gesnipperde ui, laurier en het blokje Knorr runderbouillon in de pan en doe er water bij tot de sukadelappen onder water staan. Laat het geheel vervolgens 2,5 uur pruttelen. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Lees verder »

Bron: www.croma.nl

Hoelang Sukadelappen?

Bak de sukadelappen rondom bruin in 2-3 minuten. Doe de tomatenpuree, de gesnipperde ui, laurier en het blokje Knorr runderbouillon in de pan en doe er water bij tot de sukadelappen onder water staan. Laat het geheel vervolgens 2,5 uur pruttelen. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe. Lees verder »

Bron: www.croma.nl

Kun je sucadelappen te lang stoven?

Langer stoven kan ook waardoor het vlees steeds zachter zal worden en zelfs uit elkaar kan vallen. De eigen voorkeur is hier leidend. Lees verder »

Hoe lang sudderen?

Bij normale stukken vlees bevelen wij aan om deze minimaal 25 – 30 minuten op temperatuur te laten komen, voor grote stukken vlees is dit 50-60 minuten. Om vlees te stoven is veel vocht nodig, vlees kan dit vocht niet opnemen als het te lang is gebakken. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe lang moet je sucadelappen bakken?