Hoe lang van te voren bruidsboeket?

Bestel het bruidsboeket minimaal 6 weken voor de bruiloft. Het kan voorkomen dat je favoriete bloemist de bloemen die jij per se in je bruidsboeket wilt niet heeft. Dan moet je op zoek naar een andere bloemist of moeten jouw lievelingsbloemen besteld worden. Lees verder »

Wie besteld Het bruidsboeket?

Voor de traditie en etiquette voor het bruidsboeket uitkiezen geldt dat dit wordt gedaan door de bruidegom. Met deze traditie haalt de bruidegom de bruid op bij haar ouderlijk huis en geeft haar het bruidsboeket. De bruidegom wordt meestal vergezeld door de moeder van de bruid. Lees verder »

Hoe lang blijft een bruidsboeket goed?

Je kan ervoor kiezen om het boeket een aantal weken te bewaren of voor jaren. Allereerst is het mogelijk om het bruidsboeket te laten drogen. Je kan dit zelf doen door het boeket op een donkere, droge plek te hangen. Hang het boeket bijvoorbeeld op z'n kop in een ruimte waar je niet vaak komt. Lees verder »

Hoe houd je een bruidsboeket vast?

En gelukkig maar: het is helemaal niet zo moeilijk. Houd je handen wat lager dan je navel, dan valt je boeket vanzelf op de goede hoogte. Lees verder »

Waarom is een bruidsboeket zo duur?

Anders dan bijvoorbeeld een “gewoon boeket” in de bloemenwinkel kost het veel meer tijd om een bruidsboeket te maken. Het moet natuurlijk perfect zijn. Alles moet in elkaar passen en het moet prachtig afgewerkt zijn. Dat kost tijd. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoe lang van te voren bruidsboeket?