Hoe werkt de kaartautomaat van de NS?

NS-kaartautomaat De kaartautomaat geeft stap voor stap aan wat je moet doen. Je betaalt bij de NS-kaartautomaat met je pinpas of creditcard (V PAY, Maestro, Mastercard, Visa en American Express). Voor betalingen met creditcard is een pincode vereist. Bij sommige automaten kun je ook met muntgeld betalen. Lees verder »

Bron: www.ns.nl

Hoe werkt ticketautomaat NS?

De kaartautomaat geeft stap voor stap aan wat je moet doen. Je betaalt bij de NS-kaartautomaat met je pinpas of creditcard (V PAY, Maestro, Mastercard, Visa en American Express). Voor betalingen met creditcard is een pincode vereist. Bij sommige automaten kun je ook met muntgeld betalen. Lees verder »

Bron: www.ns.nl

Hoe werkt een treinkaart automaat?

U herkent de NS-kaartautomaat aan het blauwe bord met het NS-logo erop. Het ticket dat u aanschaft is een papieren kaartje met een chip en is geldig bij alle treinvervoerders. Met dit treinkaartje checkt u in en uit bij de poortjes en hoeft u geen saldo te laden. Lees verder »

Kan ik nog gewoon een treinkaartje kopen op het station?

Op ieder station staat ten minste 1 zo'n automaat. Op deze automaat zijn alle functies beschikbaar: Los kaartje (eenmalige chipkaart) kopen. Een anonieme OV-chipkaart kopen. Lees verder »

Bron: www.ns.nl
Gerelateerd aan Hoe werkt de kaartautomaat van de NS?