Hoeveel verdien je als medisch proefpersoon?

Medisch proefkonijn: tot 5.000 euro per test Deze laatste stellen er vaak een forse vergoeding tegenover: afhankelijk van de intensiteit van de behandeling kan je tot 5.000 euro verdienen. Je kan dus goed geld verdienen als medisch proefpersoon! Lees verder »

Bron: www.jobat.be

Wat verdient een medisch proefpersoon?

Verdiensten als proefpersoon Zijn niet onaardig en lopen uiteen van circa 150,- tot circa 5.000,- Euro per proef, mede afhankelijk van het aantal dagen dat men in de kliniek verblijft. Lees verder »

Is het gevaarlijk om proefpersoon te zijn?

Is proefpersoon zijn gevaarlijk? De kans dat het misgaat is klein, maar is wel degelijk aanwezig. Hoe groot het risico is, hangt af van het type onderzoek. Uiteraard worden de mogelijke risico's vooraf met de deelnemer besproken. Lees verder »

Hoeveel krijg je ongeveer betaald wanneer je meedoet als proefpersoon voor een nieuw geneesmiddel?

Hoe langer het onderzoek duurt en hoe vaker er bijvoorbeeld bloed wordt afgenomen, des te hoger wordt jouw vergoeding. Over het algemeen varieert de vergoeding tussen de € 121,- en € 227,- per dag. Voor sommige extra onderzoeken zoals bijvoorbeeld een gastroscopie of een oogonderzoek kan een extra vergoeding gelden. Lees verder »

Hoeveel belasting betaal je over geneesmiddelenonderzoek?

Moet ik belasting betalen? Ja, de vergoeding die je ontvangt voor deelname aan een medisch onderzoek moet je opgeven in je aangifte inkomstenbelasting als 'inkomsten uit overige werkzaamheden. ' Het onderzoekscentrum die jou betaald heeft, zal dit ook aan de belastingdienst doorgeven. Lees verder »

Gerelateerd aan Hoeveel verdien je als medisch proefpersoon?