Is Antwerpen een dure stad?

Is Antwerpen een dure bestemming? Als je de prijzen in Antwerpen vergelijkt met andere Belgische steden dan is Antwerpen iets duurder dan een gemiddelde stad, maar iets goedkoper dan Brussel of Brugge. Het maakt in Antwerpen ontzettend veel uit waar je gaat overnachten, eten of drinken. Lees verder »

Waar zijn de koten het duurst?

Hasselt, Leuven en Antwerpen zijn de duurste studentensteden voor wie op kot gaat en daarvoor bij een vastgoedkantoor passeert. In Hasselt betaal je gemiddeld 460 euro per maand voor een studentenkamer. De cijfers komen van het CIB, de beroepsvereniging van vastgoedmakelaars. Lees verder »

Bron: www.vrt.be

Is Antwerpen een mooie stad?

Antwerpen is de leukste stad van België. Met en prachtig oud centrum en tal van bezienswaardigheden is Antwerpen een stad waar je je geen seconde hoeft te vervelen. Je kunt onwijs goed winkelen in Antwerpen en de stad barst van de leuke restaurants. Een dagje of weekendje Antwerpen is dus altijd een goed idee! Lees verder »

Wat is de duurste gemeente in België?

Opvallend: Knokke heeft nog maar recent de eerste plek heroverd als duurste gemeente - sinds de laatste cijfers van 2020. De mediaanprijs (cfr. de prijs die zich pal in het midden bevindt) die kopers er neertelden voor een woonst was toen 675.000 euro, volgens het Belgische statistiekbureau Statbel. Lees verder »

Is Brussel duurder dan Antwerpen?

Antwerpen volgt op 916 euro, Leuven, Mechelen en Gent op respectievelijk 847, 789 en 776 euro. In vergelijking met het Vlaamse gemiddelde ben je in Brussel gemiddeld bijna 400 euro meer kwijt per maand. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Antwerpen een dure stad?