Is ANWB op naam of kenteken?

De Wegenwacht Service van de ANWB is persoonsgebonden. Dit betekent dat ú recht op pechhulp heeft, in elke auto waarin u rijdt. Als lid van de ANWB kunt u voor uw partner en/of kinderen (t/m 25 jaar) een extra ledenpas aanvrage. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl

Is ANWB pechhulp gratis?

Kosten pechhulp Met Wegenwacht® Service betaal je een vast bedrag, waarmee je voor een heel jaar verzekerd bent van pechhulp. Dus heb je nog een keer pech, dan kun je weer rekenen op de hulp van de Wegenwacht. Bij pechhulp zonder abonnement betaal je op het moment dat je pechhulp krijgt. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl

Wat valt er onder ANWB lidmaatschap?

Als lid van de ANWB kun je altijd en overal rekenen op hulp. Niet alleen bij pech als je Wegenwacht Service hebt. Je kunt onze Alarmcentrale dag en nacht bellen voor advies als je in nood bent. Ze denken mee en geven praktische tips. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl

Hoeveel kentekens ANWB?

Wij helpen u op 2 verschillende kentekens per contractjaar. Voor elk volgend kenteken bieden wij alleen sleutelhulp. Hiervoor rekenen wij per kenteken € 150,-. U heeft 2 keer per contractjaar recht op transporthulp. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl

Wat als je geen lid bent van de ANWB?

Helpt de Wegenwacht ook als je geen lid bent? Als je geen lid bent van de ANWB/Wegenwacht dan kun je toch bellen. Je kunt nu direct lid worden. Dit is alleen wel een stuk duurder dan een gewoon Wegenwacht lidmaatschap. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl
Gerelateerd aan Is ANWB op naam of kenteken?