Is Bonaire een veilig eiland?

Bonaire is een relatief veilig eiland en de criminaliteit is laag, zeker als je het vergelijkt met de andere eilanden in de Caribische archipel. De sociale controle onder de bevolking op het eiland is hoog. Toch is ook het dievengilde op het duikeiland actief. Je moet dus ook op Bonaire goed op je spulletjes letten. Lees verder »

Hoe crimineel is Bonaire?

Het eiland is een autonoom gebied in het Nederlandse Koninkrijk met inwoners van Nederlandse oorsprong. Relatief weinig criminaliteit en gelegen onder de orkaanriem. Dat betekent dat het 365 dagen per jaar veilig is om naartoe te reizen. Lees verder »

Is Bonaire een mooi eiland?

Bonaire is een van de leukste eilanden in de Caribbean. Een vakantie op Bonaire is puur genieten van zon, zee, strand en schitterende natuur! Ontdek hier wat je allemaal kunt doen en zien op dit heerlijke, zonovergoten eiland! Lees verder »

Is Bonaire een groen eiland?

Duurzaam & reservaten. Ondanks het droge klimaat is er op zowel Curacao, Bonaire als op Aruba mooie natuur en geen gebrek aan groen; er zijn veel palm-, mango-, bananen- en dividivibomen, vooral op Aruba. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Bonaire een veilig eiland?