Wat is de beste tijd om naar Bonaire te gaan?

De beste reistijd voor Bonaire is tussen februari en juni, want dan zijn er nauwelijks dagen met neerslag. In de maanden oktober tot en met december valt ongeveer de helft van de totaal gemeten neerslag per jaar (gemiddeld 500 millimeter). Lees verder »

Bron: www.anwb.nl

Hoe is het weer op Bonaire in oktober?

Oktober. Weer Bonaire oktober: De gemiddelde maximale dagtemperatuur op Bonaire in oktober is 32°C met een hoge warmte en vochtigheid. Er zijn gewoonlijk 8 uur heldere zon per dag, waarbij 65% van de 12 uur daglicht vertegenwoordigt. De gemiddelde temperatuur van het zeewater rond Bonaire in oktober is 29°C. Lees verder »

Wat is de goedkoopste tijd om naar Bonaire te gaan?

Tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Bonaire Het hoogseizoen is in januari, november en december. De goedkoopste maand om te vliegen naar naar Bonaire is september. Lees verder »

Bron: www.kayak.nl

Kan je in november naar Bonaire?

Winterzon op Bonaire in november Het woord 'slechtste' staat niet voor niets tussen haakjes geschreven, want met maximumtemperaturen van rond de dertig graden, gemiddeld 8 uur zonneschijn per dag en minder dan honderd millimeter regen per maand is ook november een prima maand om Bonaire te bezoeken. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is de beste tijd om naar Bonaire te gaan?