Is het leven in Marokko duur?

Marokko is niet duur, maar evenmin spotgoedkoop. Het is één van de meer welvarende landen in Afrika en dat zie je aan het prijs niveau. Toch is Marokko nog altijd een stuk goedkoper dan Nederland en is bijvoorbeeld een busrit echt geen geld. Ook kun je voor weinig geld overnachten. Lees verder »

Wat kost een biertje in Marokko?

Bijvoorbeeld, in Marokko moet u betalen voor: Fles of karton van melk (1 liter): 0.65 EUR (6.90 MAD) Populaire gele kaas (1 kg): 7.20 EUR (76 MAD) Een fles bier van een bekend merk: 2.10 EUR (22 MAD) Lees verder »

Waar betaal je mee in Marokko?

De munteenheid van Marokko is de Marokkaanse dirham (MAD). Bankbiljetten zijn beschikbaar in coupures van 20, 50, 100 en 200 MAD. Al deze biljetten zijn zeer gangbaar en worden vaak zonder problemen geaccepteerd. Lees verder »

Is Marrakesh duur?

Is Marrakesh een dure stad? De prijzen van basisproducten in Marrakesh zijn lager dan in Nederland. Je moet 1.96 keer minder betalen om te winkelen in Marrakesh dan in Nederland. De gemiddelde accommodatie kost in Marrakesh bereik van: 10 EUR (108 MAD) in Hostel tot 48 EUR (507 MAD) in 3 sterren hotel. Lees verder »

Wat kost een kopje koffie in Marokko?

Kosten voor drinken Glas (munt)thee ➜ €0,50; Kop koffie ➜ €1,50; Flesje water ➜ €0,35; Frisdrank ➜ tussen de €1 en €1,50. Lees verder »

Gerelateerd aan Is het leven in Marokko duur?