Is het leven in Dubai duur?

Nee, Dubai is geen dure bestemming. Wel is het een vrij luxe bestemming waar je veel geld uit kunt geven in sjieke hotels, dure restaurants, exclusieve clubs en bijna onbetaalbare winkels. Je kunt natuurlijk een dure sportauto huren in plaats van het openbaar vervoer te gebruiken. Lees verder »

Hoe duur is het eten in Dubai?

Wie uit eten gaat bij een gemiddeld restaurant in Dubai is per persoon een bedrag kwijt van tussen de 20 tot 30 euro voor een voorgerecht, hoofdgerecht en twee niet alcoholische drankjes. Uit eten in de vele foodcourts in de shopping malls of bij de kleinere restaurants in het oude centrum is nog goedkoper. Lees verder »

Wat kost biertje in Dubai?

Hou er wel rekening mee dat de alcohol in de uitgaansgelegenheden in Dubai vrij prijzig is. Qua prijs kun je tarieven verwachten van 10 tot 12 euro voor een glas bier en gemiddeld 12 tot 14 euro voor een glas wijn. Lees verder »

Hoe duur is een week Dubai?

Als u een week wilt doorbrengen in Dubai zullen de kosten van uw verblijf: 486 EUR (1,900 AED) -een voordelig verblijf voor 7 dagen in Dubai. 665 EUR (2,600 AED) - een budgetreis van 7 dagen in Dubai. 940 EUR (3,700 AED) voor een verblijf van een week comfortabel in Dubai. Lees verder »

Hoe duur is het om in Dubai te wonen?

Afgaand van de info op Nomadlist, zijn de levensonderhoudskosten in Dubai gemiddeld zo'n 4000 euro. Een immens hoog bedrag natuurlijk, zeker in vergelijking met plekken in Azië waar je voor minder dan 1000 euro prima maandelijks kan rondkome. Lees verder »

Gerelateerd aan Is het leven in Dubai duur?