Is het veilig in Kazachstan?

Reisadvies Kazachstan. Je kunt gerust een reis naar Kazachstan maken. Er zijn namelijk geen risico's voor de veiligheid. Ook de hoofdstad Astana is veilig om te bezoeken. Lees verder »

Heb ik een visum nodig voor Kazachstan?

Nederlandse burgers kunnen 30 dagen zonder visum naar Kazachstan reizen. De uitnodigende of ontvangende persoon in Kazachstan moet de Kazachse instanties van Binnenlandse Zaken binnen 3 werkdagen vanaf de datum van aankomst op de hoogte stellen van de aankomst van buitenlanders. Lees verder »

Is Oezbekistan veilig om te reizen?

Er komt kleine criminaliteit voor (zakkenrollers, berovingen), maar Oezbekistan is in het algemeen een veilig land om te reizen. Door de coronavirus pandemie is het aantal werklozen flink gestegen waardoor de kans bestaat dat de kleine criminaliteit toeneemt. Lees verder »

Is het veilig in Azerbeidzjan?

Azerbeidzjan is een veilig land om door te reizen. Toch zijn een paar waarschuwingen op hun plaats. Bakoe is een grote stad en net als in andere grote steden (zoals bijvoorbeeld Amsterdam) moet je je gezond verstand gebruiken. Let dus bijvoorbeeld op voor zakkenrollers. Lees verder »

Hoe veilig is Tajikistan?

Geel: let op, er zijn risico's. De kleurcode van het reisadvies voor Tadzjikistan is geel. U kunt reizen naar Tadzjikistan, maar let op: de veiligheidssituatie in de regio GBAO is op dit moment erg onrustig, vooral in Khorog. Lees verder »

Gerelateerd aan Is het veilig in Kazachstan?