Is Mexico duur?

Dan zijn we nu uitgekomen bij onze conclusie en een antwoord op de vraag 'hoe duur is Mexico'. In totaal gaven wij in 26 dagen in Mexico een bedrag uit van ruim €2000 uit voor twee personen. Dit bedrag is exclusief vliegtickets van en naar Nederland. Dit komt neer op net geen €40 per persoon per d. Lees verder »

Bron: travelaar.nl

Hoe duur is het eten in Mexico?

Bij een gemiddeld restaurant betaal je voor een burrito of een bord fajitas ongeveer €5. Bij een goedkope lokale taco-tent kosten kleine taco's rond de €1. Ga je uiteten bij een wat duurder restaurant dat hoog scoort op Tripadvisor dan betaal je voor een hoofdgerecht tussen de €10 en €15. Lees verder »

Wat kost een drankje in Mexico?

Kosten voor drinken: Fles water (0,5 liter) ➜ €0,50. Biertje ➜ €1 tot €3. Koffie ➜ €1,50. Lees verder »

Hoe duur is 3 weken Mexico?

Toch hebben we van tevoren een inschatting gemaakt van de totale kosten per persoon, en de verwachting was dat dit ongeveer €2.000 per persoon zou gaan worden (exclusief vliegtickets). Lees verder »

Hoe goedkoop is Mexico?

Hoeveel kost een reis naar Mexico? In totaal spendeerden wij voor 2 personen 4.085,34 euro, gedurende 21 dagen en inclusief vliegtickets. Per persoon heeft deze reis dus 2.042,67 euro gekost. Uiteraard bestaat de kans dat je met de bus reist vanuit Belize of Guatemala OF dat je vliegtickets een stuk goedkoper staan. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Mexico duur?