Is Peru een veilig land?

Hoewel Peru in alle opzichten een zeer veilig land is, raden wij u toch aan om tijdens uw vakantie zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera's en sieraden. U bent als toerist herkenbaar en in alle vakantielanden daardoor een potentieel doelwit voor zakkenrollers. Lees verder »

Is Peru een gevaarlijk land?

Peru is over het algemeen een veilig land om te reizen. Helaas is criminaliteit nooit helemaal uit te sluiten. Gelukkig is de meeste narigheid te vermijden door goed op te letten en je gezond verstand te gebruiken. Lees verder »

Is Lima gevaarlijk?

Met zijn zeer hoge misdaadcijfers van 70.20, Lima is de gevaarlijkste Zuid-Amerikaanse stad met Caracas, Rio, Cali ou Bogota en Colombia ! En bij wereldniveau, Lima (net als Tilburg in Zuid-Afrika) behoort ook tot de minst veilige steden ter wereld. Lees verder »

Wat is de beste reistijd voor Peru?

Peru Klimaat Voor de beste reistijd voor een rondreis Peru, is met name het klimaat in de Andes van belang. In de Andes loopt het regenseizoen van november t/m april. De beste reistijd Peru voor wat betreft het klimaat zijn dan ook tijdens de maanden mei tot en met september. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Peru een veilig land?