Is Polen een veilig land?

Polen is een erg veilig land, waar u zonder problemen over straat kunt lopen. Toch raden wij u aan om zorgvuldig om te gaan met uw persoonlijke eigendommen als portemonnees, paspoorten, camera's en sieraden. U bent als toerist herkenbaar en in alle vakantielanden daardoor een potentieel doelwit voor zakkenrollers. Lees verder »

Is Polen een duur vakantieland?

Polen is over het algemeen een goedkoper land dan andere landen in West-Europa, hoewel het in de grote steden een beetje vergelijkbaar is met Nederland. Dit geldt met name voor hotels en eten en drinken in de supermarkt; in restaurants en cafés ben je wel een stuk goedkoper uit dan in andere landen. Lees verder »

Is Polen een mooi vakantieland?

Ja, Polen! Niet alleen een goedkoop land, en een land met schitterende historische steden zoals Krakau, Wroclaw en Gdanks, maar ook een van de weinige landen in Europa waar nog beren in het wild lopen. Polen heeft meer dan twintig nationale parken. Lees verder »

Hoe gevaarlijk is Krakau?

Veiligheid. Krakau is een zeer veilige bestemming. Niet voor niets is de stad de afgelopen jaren snel gestegen tot één van de toptwintig stedenbestemmingen in Europa. Lees verder »

Waar is Polen bekend om?

Polen staat bekend om de vele oude stadjes, 23 Nationale parken en de stad Łódź waar je circa 180.000 joodse graven tegen komt. In Polen kun je uitstekend aan wintersport doen. Dit kan het beste in de maanden december tot april in de plaatsen Bukowina Tatrzanska, Bialka Tatrzanska, Poronin en Szczyrk. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Polen een veilig land?