Is Spotify gratis bij Ziggo?

De muziekdienst is online en via apps beschikbaar. De kabelaar biedt de dienst niet gratis aan in een Ziggo Alles-in-1 pakket zoals KPN dit doet met Spotify bij Alles-in-één. De basisversie kost 4,95 en wie ook muziek wil luisteren op tablet of smartphone betaalt 9,95 per maand. Lees verder »

Is Spotify gratis op je mobiel?

Spotify is gratis te gebruiken op mobiel, desktop of tablet - dus het is gemakkelijk toegankelijk, waar je ook bent. Je hebt toegang tot de gratis versie via de smartphone-app, desktopsoftware of website. Lees verder »

Is Spotify altijd gratis?

In principe kan iedereen een gratis account maken, en daar ook muziek mee luisteren. Er is echter ook een betaalde variant, die 10 euro per maand kost. De betaalde variant heeft een aantal voordelen boven een gatis account. Die maken het eerg de moeite waard een beetje extra te betalen voor Spotify. Lees verder »

Wat kost Spotify in de maand?

Probeer 1 maand gratis, daarna maar €14,99 per maand. Er zijn gebruiksvoorwaarden van toepassing. De gratis maand geldt niet voor gebruikers die al eerder Premium hebben geprobeerd. Voor gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Spotify gratis bij Ziggo?