Is Thailand duur?

Thailand kan een zeer goedkope plek zijn om te reizen. Als je niet te veel eisen stelt, kun je rond reizen voor zo'n €30 per dag. Dan ben je wel genoodzaakt te kiezen voor eenvoudige accommodatie, eten, drinken en reizen zoals de locals. En dure resorts in Phuket, Koh Samui en Koh Phi Phi zijn niet aan je besteed. Lees verder »

Hoe duur is het eten in Thailand?

Streetfood maaltijd op straat met drinken: 80 Baht ≈ 2 euro. Een diner in een restaurant met drankje: 300 Baht ≈ 8 euro. Tussendoortjes bij de 7-Eleven: 80 Baht ≈ 2 euro. Dat is afgerond 17 euro per persoon, per dag aan eten/drinken in Thailand. Lees verder »

Wat kost een biertje in Thailand?

Bierprijzen in Thailand In tegenstelling tot eigenlijk alles in Thailand is bier vrij prijzig. Voor een Leo of Singha in een barretje betaal je in de meeste gevallen 80 tot 90 baht. Chang is vaak wat goedkoper en is meestal te verkrijgen voor 60 baht. Lees verder »

Is vakantie in Thailand duur?

Thailand is goedkoop. Hoewel veel mensen zeggen dat Thailand duurder wordt en dat buurlanden Laos en Cambodja goedkoper zijn, is Thailand nog steeds belachelijk goedkoop. Vooral eten en drinken en overnachtingen kosten zeer weinig. Ook transport is goed te betalen. Lees verder »

Bron: www.azie.nl

Hoeveel geld nodig 3 weken Thailand?

Wat zijn de kosten voor 3 weken backpacken in Thailand? Als je uitgaat van ongeveer 25,- euro per dag, waar je dus je hotel of guesthouse van betaald maar ook vervoer, eten en mogelijk leuke excursies. Dan kom je voor 3 weken Thailand ongeveer uit op een kostenplaatje van 525 euro. Lees verder »

Gerelateerd aan Is Thailand duur?