Kan ik het deeg voor appeltaart van tevoren maken?

Heb je geen tijd om de appeltaart volledig op de dag zelf te maken? Dan raden we aan om het deeg alvast van tevoren te maken, want het deeg kun je prima een poosje bewaren. Verpak het deeg in plasticfolie en bewaar het zodoende in de koelkast. Op deze manier kun je het deeg 3 dagen bewaren. Lees verder »

Kun je appeltaartdeeg van te voren maken?

Heb je geen tijd om de appeltaart volledig op de dag zelf te maken? Dan raden we aan om het deeg alvast van tevoren te maken, want het deeg kun je prima een poosje bewaren. Verpak het deeg in plasticfolie en bewaar het zodoende in de koelkast. Op deze manier kun je het deeg 3 dagen bewaren. Lees verder »

Kan ik deeg een dag van tevoren maken?

Hoe langer het deeg rust, hoe beter het resultaat. Ik mag zelf het deeg graag al een dag van tevoren maken. Zeker bij bijvoorbeeld speculaas of gingerbread koekjes, de smaak wordt dan zoveel lekkerder. Lees verder »

Hoe lang moet appeltaartdeeg in de koelkast?

Kneed met de hand het kruimelige deeg tot een samenhangende deegbal. Druk de bal plat, verpak in vershoudfolie en leg 1 uur in de koelkast. Het deeg moet rusten, zodat het stevig wordt. Lees verder »

Bron: www.ah.nl

Kan je deeg van tevoren maken?

Ja, dat kan. Maak het speculaasdeeg maximaal een dag van te voren. Lees verder »

Gerelateerd aan Kan ik het deeg voor appeltaart van tevoren maken?