Kun je rijk worden in loondienst?

Wanneer je in loondienst werkt heb je ook de mogelijkheid om opslag te krijgen en promotie te maken. Hierdoor krijg je een hoger inkomen, wat er voor zorgt dat er elke maand natuurlijk meer binnenkomt. Zo hou je aan het eind van de maand meer over, en kun je weer meer geld opzij zetten om te sparen. Lees verder »

Kan je rijk worden met verhuren?

Als je panden in je bezit hebt, kun je ze aan anderen verhuren, waardoor je een passief inkomen opbouwt. Je hebt dan een mooi extra maandelijks inkomen dat je overhoudt nadat je reparaties en andere benodigde uitgaven aan de woning hebt gedaan. Daarnaast kan het eigen vermogen dat je in de woning steekt geld oplevere. Lees verder »

Hoe kan ik makkelijk rijk worden?

Meer geld verdienen is niet per se nodig om rijk te worden. Budgetteren en besparen is minstens zo belangrijk. Het lijkt een open deur maar hoe minder je uitgeeft, hoe meer je overhoudt om te sparen of investeren. Lees verder »

Bron: www.nn.nl

Kun je met weinig geld rijk worden?

Zorg voor meerdere inkomstenbronnen dan alleen je baan in loondienst. Ga ondernemen, investeer of leer verkopen. Zorg dat je elke euro (behalve een buffer dan) die je verdient weer terug investeert in het verdienen van geld. Zodat je vermogen steeds verder toeneemt. Lees verder »

Gerelateerd aan Kun je rijk worden in loondienst?