Waar is Breaking Bad op gebaseerd?

Breaking Bad In Alabama belandde de man op de most wanted list, en wel voor het produceren en verhandelen van crystal meth. De serie zou de mosterd naar verluidt verder ook hebben gehaald bij verhalen zoals die van William Duncan, een chemieleraar uit Texas, en Stephen Doran, een leraar uit Boston met kanke. Lees verder »

Wat gebeurt er in Breaking Bad?

Walter White is een scheikundeleraar die niet lang meer te leven heeft vanwege longkanker. Om zijn familie met genoeg geld achter te laten, maakt hij met zijn wetenschappelijk kennis de beste Crystal Meth die er is. Dat begint amateuristisch, maar langzamerhand verandert hij in de niets vrezende drugsbaron Heisenberg. Lees verder »

Waar speelt Breaking Bad zich af?

De serie werd opgenomen in Albuquerque, de grootste stad van de staat New Mexico, alwaar het zich ook afspeelt. Lees verder »

Wat is het einde van Breaking Bad?

De serie eindigt met een scène waarin White Pinkman redt van een groepje mannen dat hem gevangen houdt. White wordt daarbij neergeschoten. De maker van de serie bevestigde deze week dat White in die scène is gestorven; daar was hij eerder nog vaag over. Lees verder »

Bron: nos.nl
Gerelateerd aan Waar is Breaking Bad op gebaseerd?