Wat is er zo goed aan Breaking Bad?

Breaking Bad is een van de meest succesvolle series op Netflix uit de geschiedenis. Deze verslavende serie staat bekend om zijn indrukwekkende cinematografie en sterke cast. In de hoofdrollen kan je 5 seizoenen lang genieten van Bryan Cranston, Aaron Paul, Bob Odenkirk, Betsy Brandt en Anna Gunn. Lees verder »

Hoe gaat Walter White dood?

De serie eindigt met een scène waarin White Pinkman redt van een groepje mannen dat hem gevangen houdt. White wordt daarbij neergeschoten. De maker van de serie bevestigde deze week dat White in die scène is gestorven; daar was hij eerder nog vaag over. Lees verder »

Bron: nos.nl

Is Breaking Bad nog op Netflix?

Helaas voor de fans, met 5 seizoenen Breaking Bad moet je het doen! Op 24 augustus 2019 bevestigde Netflix wel de lange speculaties over een vervolgfilm, El Camino: A Breaking Bad Movie met in de hoofdrol Jesse Pinkman (Aaron Paul). Lees verder »

Is Breaking Bad gebaseerd op waargebeurd verhaal?

Breaking Bad Niet voor het plezier, maar om zijn te onderhouden nadat hij de diagnose terminale longkanker heeft gekregen. Wist je dat Walter White echt bestaat? In Alabama belandde de man op de most wanted list, en wel voor het produceren en verhandelen van crystal meth. Lees verder »

Waar gaat de serie Breaking Bad over?

Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth. Kijk zoveel je wilt. 'Breaking Bad' won in totaal 16 Emmy Awards, waaronder vier Emmy's voor Beste acteur voor ster Bryan Cranston. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is er zo goed aan Breaking Bad?