Waar is melkwei goed voor?
Het wordt al eeuwenlang gebruikt voor de verbetering van de spijsvertering en een goede werking van de darmen. In melkwei zit orootzuur (de weifactor genoemd). Dit zuur wordt voor 100% door het lichaam opgenomen en wordt zeer snel getransporteerd naar die zones van het lichaam waar het werkzaam moet zijn. Lees verder »
Hoe gezond is melkwei?
Melkwei is heel rijk aan vitamines van de B-groep en aan mineralen, stabiliseert je bloedsuiker en is verdund uitwendig gebruikt een fantastisch middel voor je huid (een beetje vergelijkbaar met appelazijn). Lees verder »
Waar kan je wei voor gebruiken?
In de keuken kan je wei gebruiken waar je anders water zou gebruiken. Zo kan je bij soep en sausen kaaswei gebruiken als bouillon. Ook bij de bereiding van milkshakes en roomijs of bij het koken van pasta en rijst kan je melkwei gebruiken. Wij maken er onder andere dit lekker brood mee. Lees verder »
Wat doet Molkosan met je lichaam?
Het versnelt de spijsvertering en zorgt ervoor dat je minder snel zin hebt in tussendoortjes. Verder verbrandt je sneller vet, werkt het zuiverend en is het voor de huid erg goed. Door Molkosan wordt je darmflora geoptimaliseerd. Dit komt door het melkzuur in Molkosan zit. Lees verder »
Hoe lang mag je Molkosan gebruiken?
Gefermenteerd MELKeiwitconcentraat van Zwitserse orgine, natuurlijke aroma. Voeg dagelijks 2 eetlepels molkosan toe aan een glas (200 ml) koud water. Molkosan kan langdurig worden gebruikt. Gebruik molkosan minimaal 10 dagen na elkaar. Lees verder »