Waar komt het gebak van de Albert Heijn vandaan?

Albert Heijn start met de productie van eenvoudig suikerwerk, koek en banket, vanuit een koekjesbakkerij in de keuken van het oude herenhuis in Zaandam (Oostzijde 81). Dit is het begin van de eigen levensmiddelenproductie. Lees verder »

Welke bakker bakt voor Albert Heijn?

Veel van onze - soms speciaal voor Deen ontwikkelde - producten gaan ook over naar de AH. Denk aan het West-Fries brood, de krustie broodjes, het natuurbrood, Davelaar koeken of de Westfriese krentenmik. Lees verder »

Waar komt het gebak van de Jumbo vandaan?

Grote kans dat je brood en gebak van de Jumbo uit deze fabriek in Uden komt. UDEN - BACU Uden bakt voor heel Holland. Zo'n beetje alle brood in de Brabantse en Limburgse Jumbo-winkels komt uit de bakkerij in Uden. Daarnaast levert het bedrijf ook alle Jumbo-banket voor heel Nederland en België. Lees verder »

Heeft Albert Heijn eigen bakkerij?

Wat onze supermarkten echt uniek maakt is onze eigen warme bakker. Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar, worden onze winkels voorzien van het volledige Bakkerij Heerschap-assortiment. Bakkerij Heerschap is sinds 1966 een begrip in Limburg. John en Toos Heerschap openden in dat jaar de bakkerij. Lees verder »

Gerelateerd aan Waar komt het gebak van de Albert Heijn vandaan?