Waar koop je 2e hands auto?

Als je een tweedehands auto koopt, is het slim dit te doen bij een autobedrijf dat aangesloten is bij BOVAG. Zo heb je meer zekerheden dan wanneer je 'm via een verkoophoek op Facebook scoort. Je allerbeste optie is auto.nl. Lees verder »

Bron: www.auto.nl

Wat is de beste plek om een auto te kopen?

Auto kopen bij de merkdealer De merkdealer staat bekend als het meest betrouwbare adres om een auto te kopen. Maar ook als het duurste. De merkdealer is bovendien de enige plek waar je een nieuwe auto kan kopen. Daarnaast vind je er jonge occasions. Lees verder »

Hoe vind ik een tweedehands auto?

Op RDW.nl kun je een kentekencheck uitvoeren. Zo zie je bijvoorbeeld of de auto origineel in Nederland op kenteken is gezet of is geïmporteerd. Is het een origineel Nederlandse auto, dan weet je meteen hoeveel eigenaren deze in de afgelopen negen jaar heeft gehad. Hoe meer eigenaren, hoe kritischer je mag kijken. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl

Waar koop je een auto?

Je kunt een auto kopen bij een dealer, bij een garage, bij een autohandelaar, bij een online dealer en bij een particulier. Lees verder »

Bron: www.anwb.nl

Waar kan ik goedkoop auto kopen?

Bij het zoeken naar een goedkope auto, kun je gebruik maken van een advertentiesite. Zo kun je hier bij Autoscout24 zoeken in duizenden gebruikte en nieuwe auto's, waarbij je een selectie kunt maken op prijs. Zo zie je snel wat er allemaal te koop is voor het budget wat je hebt ingevuld. Lees verder »

Gerelateerd aan Waar koop je 2e hands auto?