Waar moet je niet komen in Curaçao?

De wijken Koraal Specht, Souax, en Seru Fortuna staan bekend als arme en daardoor minder veilige wijken. Je kunt hier op zichzelf prima met een auto doorheen rijden maar het is niet raadzaam om een van deze wijken te voet te verkennen, zeker niet na zonsondergang. Lees verder »

Bron: tix.nl

Hoe crimineel is Curaçao?

Hoe is het gesteld met de criminaliteit op Curacao? Over het algemeen is Curacao een veilig eiland. De meest voorkomende vorm van criminaliteit op Curacao is diefstal. Dit is makkelijk te voorkomen door simpelweg kostbaarheden niet bij je te hebben óf niet te laten zien dat je ze bij je draagt. Lees verder »

Is het gevaarlijk voor toerist in Curaçao?

Voor toeristen is het vooral even opletten als je naar Mambo Beach/Seaquarium Beach gaat. Direct achter de boulevard ligt de wijk Koraal Specht, een wijk die o.a. bekend is doordat er veel leden van de beruchte straatbende No Limit Soldiers wonen. Lees verder »

Hoe veilig is Mambo Beach?

Mambo beach met een lengte van ongeveer 800 meter is een bewaakt, schoon en veilig strand. De golfslag van de zee wordt gekeerd door een stenen dam voor de kust waardoor het ook voor kleine kinderen veilig is. De onderwater wereld is niet spectaculair maar je kunt met gebruik van een snorkel leuke vissen spotten. Lees verder »

Waar kun je het beste zitten op Curaçao?

Waar verblijf ik op Curaçao? De bekendste plekken om te verblijven zijn bij de bekende stranden Jan Thiel en Mambo Beach, maar ook het prachtige district Pietermaai is een geliefde plek. Daarbuiten biedt Curaçao nog meer mooie kustplaatsen en afgelegen parels om te overnachte. Lees verder »

Bron: travander.nl
Gerelateerd aan Waar moet je niet komen in Curaçao?