Wat is leuker Aruba of Curaçao?

Kies voor het eiland Curaçao als je van cultuur, ongerepte baaitjes en afwisseling houdt. Iedereen kan hier uitstekend uit de voeten. Kies voor het eiland Aruba als je van romantiek en uitgaan houdt. Zon, zee en strand, een uitstapje aangevuld met veel vertier is de ideale combinati. Lees verder »

Bron: abctravel.nl

Welk eiland is het leukst van de Antillen?

Curaçao. Moeten we echt echt echt kiezen, dan vinden we Curaçao het 'leukste' eiland. En met leuk bedoelen we dan vooral: veelzijdig. Curaçao is de grootste van het stel en de hoofdstad, Willemstad, is ook echt een flinke stad waar van alles gebeurt en te beleven valt. Lees verder »

Welke ABC eiland is het veiligst?

Wie in de zon wil gaan liggen, doet dat het best op de ABC-eilanden in de Nederlandse Antillen. Op Aruba, Bonaire en Curaçao is er politieke stabiliteit, de criminaliteit is laag en bovendien liggen die eilanden buiten de orkaanzone. Ook Mauritius is buitengewoon paradijselijk en vredelievend. Lees verder »

Is Aruba kleiner dan Curaçao?

Op Curacao is er heel veel variatie en is het veel rustiger dan op Aruba, waardoor je een exclusievere ervaring hebt. Het aanbod op Curacao is groter omdat het eiland ook groter is (444 km2) met een grotere lokale bevolking. Aruba is compacter (180 km2) en heeft minder inwoners, evenals Bonaire (288 km2). Lees verder »

Is Curaçao of Bonaire mooier?

Daarnaast zie je dat Curaçao vooral zandstranden heeft en Bonaire een beperkter aantal geweldige zandstranden, maar ook redelijk wat koraalstranden. Ik vind dat persoonlijk misschien wel aangenamer. Wat je vooral zult merken op Bonaire is dat alles kleinschaliger en rustiger is. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is leuker Aruba of Curaçao?