Waar woont YouTuber Gio?

Gio Latooy komt uit Rotterdam en is vlogger. Met zijn ruim 1,3 miljoen abonnees op YouTube is hij een van de grootste YouTube-sterren van het land. Niet voor niets woont hij daarom sinds 2021 in een villa in Krimpen aan de Lek die hem 1,2 miljoen euro kostte. Lees verder »

Bron: www.ad.nl

Waar woont Gio adres?

Waar woont adres Gio? De YouTuber bezit een prachtig appartement in Rotterdam – pal naast de Erasmusbrug – en is sinds afgelopen weekend ook officieel de eigenaar van een super moderne villa in Krimpen aan de Lek. GIO is een dagelijks vlogger, dit houdt in dat GIO iedere dag een ”vlog” upload. Lees verder »

Waar is Gio geboren?

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. Met 588.490 inwoners is het de op een na grootste stad van Nederland qua inwoneraantal, na Amsterdam. Lees verder »

Wat verdient Gio per maand?

Aan de hand van het aantal abonnees dat Gio Latooy heeft op zijn YouTube kanaal en het aantal maandelijkse views kan ik een redelijke schatting maken hoeveel hij ongeveer verdient. Mijn schatting is dat Gio Latooy ongeveer €15.000 tot €20.000 per maand verdient aan zijn YouTube kanaal. Lees verder »

Hoeveel kost het nieuwe huis van Gio?

YouTuber Gio Latooy (22) dichtbij het kopen van een woning van 1,2 miljoen euro in Krimpen aan de Lek | Foto | pzc.nl. Lees verder »

Bron: www.pzc.nl
Gerelateerd aan Waar woont YouTuber Gio?