Waarom kan ik geen NPO Plus kijken?

Dan is er sprake van te weinig snelheid tussen je toestel en de servers van NPO. Dit komt in de meeste gevallen voor wanneer je internetverbinding niet snel genoeg is. Als je hier vaak last van hebt kan het een oplossing zijn om te kijken of er een betere internetverbinding op jouw adres mogelijk is. Lees verder »

Waarom doet NPO Plus het niet?

Wil je NPO Start of NPO Plus zonder storingen kijken zorg dan dat je software op je computer of app up-to-date is. NPO Start adviseert om de meest recente versie te gebruiken van Chrome, Firefox of Edge. Haperen van het beeld gebeurt in veel gevallen door een slechte of minder snelle internetverbinding. Lees verder »

Hoe krijg je NPO Plus op je tv?

Het is mogelijk om NPO Start en NPO Plus te bekijken op je televisie. Dit kan wanneer je beschikt over een Smart TV, Apple TV, Chromecast of Android TV. In alle tv-apps van NPO Start kun je de livestreams vinden van onze tv- en radiozenders, maar ook programma's terugkijken. Lees verder »

Is NPO Plus hetzelfde als NPO Start?

NPO Plus biedt, anders dan het gratis aanbod van NPO Start, voor € 2,95 per maand extra programma's aan zoals (buitenlandse) series, documentaires en films. Bovendien is het hele aanbod van NPO Plus voor langere tijd beschikbaar en kun je tot een jaar terugkijken zonder reclame in HD kwaliteit. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom kan ik geen NPO Plus kijken?