Waarom zou ik overstappen naar Triodos Bank?

Triodos Bank staat voor duurzaam en transparant bankieren. We financieren alleen organisaties die een positieve impact hebben op mens, samenleving en milieu. We investeren uitsluitend in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Lees verder »

Welke bank is beter ASN of Triodos?

Bij de variabele rentes voor spaarrekeningen met vrije opname is bovendien een fors verschil te zien tussen Triodos en ASN. Op rentelijstjes zoals die van de site spaarinformatie.nl bungelt Triodos onderaan met een variabele rente van 0,4 procent, terwijl ASN Bank met 1,4 procent rente aardig mee doet in de top. Lees verder »

Wat kost sparen bij Triodos?

Een spaarrekening kost € 2,- per maand. Ben je jonger dan 25 jaar? Dan is je spaarrekening gratis. Een en/of spaarrekening kost altijd € 2,- per maand, ongeacht je leeftijd. Lees verder »

Is Triodos een systeembank?

Alle Nederlandse banken en beleggingsondernemingen met een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) of de Autoriteit Financiële Markten (AFM) vallen onder het Nederlandse beleggerscompensatiestelsel. Triodos Bank (inclusief alle vestigingen in het buitenland) valt ook onder dit stelsel. Lees verder »

Heeft Triodos spaarpotjes?

Je kunt het actuele spaarsaldo altijd inzien via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app. Zo houd je zicht op de groei van je vermogen. Of je nu spaart voor een specifiek doel, of een reserve wilt opbouwen voor onvoorziene uitgaven: op een spaarrekening bij Triodos Bank staat je spaargeld veilig. Lees verder »

Gerelateerd aan Waarom zou ik overstappen naar Triodos Bank?