Wat doet de Ripple?

Het XRP token regelt de waardeoverdracht via het RippleNet. Het fungeert als een bemiddelaar voor transacties waardoor gebruikers zowel fiat als cryptovaluta's kunnen kopen en verkopen. Lees verder »

Is het verstandig om in Ripple te investeren?

Hoewel niemand exact kan voorspellen wat de Ripple koers (of een andere koers) gaat doen, is het wellicht interessant genoeg om ook te investeren in een wat kleinere munt. Op die manier ben je niet direct al je geld kwijt als het even wat minder gaat met de koers. Lees verder »

Is Ripple de toekomst?

Volgens de voorspellingen zou de waarde van de Ripple XRP penning kunnen stijgen tot 0,46 dollar tegen het einde van 2020, oplopend tot 0,58 dollar in 2021, en het bereiken van een gemiddelde prijs van 2,32 dollar in 2025. Dat is een bescheiden maar gestage stijging van meer dan 10%. Lees verder »

Bron: destift.nl

Wat gaat er gebeuren met XRP?

Changelly verwacht dat de koers van XRP tegen het einde van 2023 tussen de $0,70 en $0,83 zal bevinden. In 2024 zal de prijs verder stijgen en wordt een maximale koers verwacht van $1,22. Deze waarde zal in 2025 met meer dan $0,50 stijgen naar een totale waarde van $1,76 per XRP. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat doet de Ripple?