Wat is de beste pasta?
Strozzapreti, fusilli en gemelli Omdat deze pastasoorten gedraaid zijn, blijft de saus er goed tussen zitten. Lekker, want zo eet je met iedere hap pasta én saus. Maak een saus zonder te veel poespas op basis van room, pesto of olijfolie. Ook in pastasalades doen deze pastasoorten het goed. Lees verder »
Wat is een goede pasta?
Let op dat je pasta koopt dat gemaakt is van 100% durum tarwe. Deze tarwe is eigenlijk de enige goede tarwe waarvan er (lekkere) pasta gemaakt kan worden. Let op dat de pasta een mooie en constante kleur heeft en dat er geen luchtbelletjes inzitten of dat de pasta donkere plekken heeft. Lees verder »
Welke spaghetti is het lekkerst?
De Spaghetti van Grand'Italia komt dus als winnaar uit de bus en kan met een 8,6 met recht een goede spaghetti genoemd worden. De echte Italiaanse Barilla doet het ook niet slecht en wordt tweede in de tes. Lees verder »
Wat is de beste gedroogde pasta?
- #1 | Plus. Een fijne, neutrale tarwesmaak en lekkere (al dente!) ...
- #2 | Honig. 'Altijd al dente', meent de verpakking. ...
- #3 | Grand'Italia. Lekker dik en mooi goudgeel van kleur. ...
- #4 | De Cecco. Mooi al dente van structuur en aardig op smaak. ...
- #5 | Albert Heijn. ...
- #6 | Bertolli.
- Lees verder »
Wat is de gezondste pastasaus?
Als je wilt gaan voor de minste calorieën is de saus van 'Grand'Italia Tradizionale' de beste keus, hier is weinig suiker aan toegevoegd. Ook de 'Bertolli Kruidig Pastasaus' is een prima keuze. In de 'Heinz Pasta Sauce', de 'Bertolli Basilicum' en de 'Bertolli Tradizionale' zitten gemiddeld meer calorieën. Lees verder »