Wat is de beste Volkswagen?

Volkswagen Golf 8 verkozen tot Beste Nieuwkomer 2021. Na de Zakenauto van het Jaar-titel met de Polo vorig jaar scoort Volkswagen dit jaar opnieuw een hoofdprijs. De jury van de AM Driving Business Awards beoordeelt de Golf 8 als Beste Nieuwkomer. Lees verder »

Wat is het verschil tussen Golf 6 en 7?

De Volkswagen Golf 7 GTD is een verdere evolutie van de Golf 6 GTD. De Golf 7 is ruimer is dan versie 6, maar in GTD-uitvoering weegt hij een dikke 50 kilo minder. Dat is toch knap en als je er dan een 184 pk / 380 Nm sterke motor… Lees verder »

Waarom is Volkswagen zo populair?

Volkswagen is een van de meest verkochte automerken Volkswagens zijn er voor iedereen. Ze zijn goed betaalbaar en bieden veel comfort en luxe voor hun geld. En of je nou altijd alleen in de auto zit of je hele gezin meeneemt, er is altijd een Volkswagen te vinden die past bij jouw eisen. Lees verder »

Hoe betrouwbaar is een Volkswagen Golf?

Bij ons vind je vooral diesels, met motoren van 1.6 tot 2.0 en 90 tot 170 pk. Ze zijn doorgaans betrouwbaar, met de 2.0 TDI en 2.0 TSI als stevigste motoren. De 1.2 TSI heeft soms last van een abnormaal hoog olieverbruik, terwijl de 1.4 TSI enkele gebreken heeft zoals de distributieketting. Let op voor een motorbreuk. Lees verder »

Bron: www.vroom.be

Wat is de beste VW Golf?

De Volkswagen Golf R32 is de meest spannende Golf van dit moment. Dankzij z´n vierwielaandrijving, 250 pk sterke V6 en een sportief aangekleed in- en exterieur is het een auto voor liefhebbers. Stap met ons in en beleef de Golf R3. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is de beste Volkswagen?