Wat is Inspectieservice Volkswagen?

Een Volkswagen onderhoudsbeurt bestaat uit een olie- en inspectieservice. Voor bijna alle modellen vanaf 2000 tot 2014 wordt de beurt gecombineerd uitgevoerd. De interval van deze onderhoudsbeurt is bij twee jaar of bij maximaal 30.000 kilometer, het exacte moment is afhankelijk van de rijomstandigheden. Lees verder »

Wat betekent inspectie van de auto?

Tijdens een kleine onderhoudsinspectie wordt uw auto gecontroleerd op de belangrijkste punten van het voertuig. Om te zorgen dat uw auto optimaal blijft presteren, kijken de specialisten uiterst goed naar uw banden, motor, verlichting en andere belangrijke systemen. Lees verder »

Wat kost een kleine beurt voor een Polo?

Net als bij bijvoorbeeld een autospuiterij is ook de grootte van uw Volkswagen Polo van belang. Grotere Volkswagen Polo hebben namelijk meer motorolie en vloeistoffen nodig waardoor de prijs ook hoger valt. De gemiddelde kosten van een kleine beurt komen uit op een bedrag van €110,-. Lees verder »

Hoe vaak beurt VW Up?

De eerste kleine onderhoudsbeurt is nodig na 15.000 kilometer, of na maximaal 1 jaar. Vervolgens is hij 2 jaar later, of bij 45.000 kilometer weer aan de beurt. Ook daarna is hij elke 30.000 kilometer, of om het jaar, weer toe aan een kleine beurt. Lees verder »

Hoe vaak onderhoud Volkswagen?

Vaste onderhoudsservice ('kleine/grote beurt') Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is Inspectieservice Volkswagen?