Wat is de leeftijd?

de tijd die iemand leeft of geleefd heeft, het totaal aantal levensjaren of een bepaald tijdstip in iemands leven. Lees verder »

Hoe oud is de baby?

Een baby of zuigeling is een kind van 0 jaar. Een pasgeborene (eerste dagen of weken) wordt ook wel boreling genoemd. Een baby wordt geboren met enkele reflexen - de zuigreflex is van levensbelang - maar ontwikkelt zich na verloop van tijd lichamelijk en geestelijk. Een baby leert onder andere zitten, staan en lopen. Lees verder »

Hoeveel weken oud is mijn kind?

Hoelang je zwanger bent, ligt aan het moment waarop je begint met tellen. Vanaf het moment van de bevruchting duurt het 38 weken tot je uitgerekende datum. Tel je vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie? Dan duurt het 40 weken tot je geschatte bevaldatum. Lees verder »

Wat is mijn echte leeftijd?

Om je echte leeftijd te berekenen, beginnen specialisten met het berekenen van jouw ruststofwisseling. Je ruststofwisseling is het aantal calorieën dat je verbrandt wanneer je de hele dag niks doet (basaal metabolisme), aangevuld met de calorieën die je lichaam verbrandt bij het verwerken en verteren van je voeding. Lees verder »

Hoe oud ben ik in 2050?

AOW-leeftijd - tabellen | BerekenHet.nl Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is de leeftijd?