Wat is het duurste gerecht in Nederland?

Geheel in de old school hiphopstijl die Moak uitstraalt, komt de Golddigger op de menukaart van de Amsterdamse restaurantketen. Het is een pancake, geserveerd met saffraan-pistache-ijs, bladgoud en champagne. Voor een bedrag van 100 euro per portie. Lees verder »

Wat is het duurste eten van Nederland?

Het Amsterdamse Ciel Bleu, eigenaar van twee Michelin-sterren, is het duurste restaurant van Nederland. Het eveneens Amsterdamse La Rive staat op de derde plaats. Bij Ciel Bleu moet men gemiddeld 160,05 euro voor een driegangenmenu betalen en bij La Rive 134,10 euro. Dat blijkt uit een onderzoek van Diningcity.nl. Lees verder »

Wat is het duurste gerecht?

Het gerecht “Strawberries “Arnaud”” had immers een prijskaartje van maar liefst 9,85 miljoen dollar. Daarvoor kreeg je een genereuze portie aardbeien, een topping van 24-karaats gouden vlokjes, slagroom, vanille-ijs en een saus van verschillende dure champagnes en likeuren. Lees verder »

Bron: njam.tv

Wat zijn de 10 duurste restaurants in Nederland?

  • Ciel Bleu in Amsterdam, gemiddelde prijs voor een driegangenmenu: €160,05.
  • De Librije in Zwolle: € 143,92.
  • La Rive in Amsterdam: € 134,10.
  • Inter Scaldes in Kruiningen: € 125,40.
  • De Zwethheul in Schipluiden: € 115,29.
  • De Kromme Watergang in Hoofdplaat: € 114,97.
  • De Leuf in Ubachsberg: € 114-
  • Lees verder »
Bron: www.culy.nl
Gerelateerd aan Wat is het duurste gerecht in Nederland?