Wat is het mooiste eiland van Griekenland?

Santorini De meeste mensen zullen Santorini bestempelen als het mooiste eiland van Griekenland. Niet zo gek ook als je die picture perfect witte huisjes ziet met uitzicht op de koningsblauwe zee. Als er een van de eilanden idylisch en fotogeniek is uit dit top 5 lijstje, dan is het Santorini wel. Lees verder »

Welk Grieks eiland moet ik kiezen?

De Ionische Eilanden – waaronder o.a. Kefalonia, Lefkas en Zakynthos vallen – worden gekenmerkt door prachtige, soms dramatische kustlijnen en schitterende zandstranden. Zakynthos is wat ons betreft daarvan de duidelijke winnaar! Laten we beginnen met het meest bekende strand; Navagio Beach. Lees verder »

Wat is leuker Kos of Zakynthos?

Mijn persoonlijke favoriet moet dan toch Zakynthos zijn. Simpelweg omdat het een heerlijk veelzijdig eiland is. Het vlakke zuiden en het ruige noorden bieden samen een prachtig gevarieerde omgeving om door te rijden. Lees verder »

Wat is leuker Kreta of Zakynthos?

Toch is het niet zo, dat Kreta onze enige favoriet is, we vinden bijvoorbeeld Zakynthos heel speciaal, vanwege de prachtige natuur, de stranden, de rotsen en de kleur van de zee. Hetzelfde geldt voor Lefkas en het veel rustigere Kefalonia, beide met prachtige, witte stranden. Lees verder »

Waar kan ik het beste naar toe in Griekenland?

  • Santorini. De mooiste eiland van allemaal is Santorini. ...
  • Kefalonia. Het Griekse eiland Kefalonia is misschien niet zo bekend, maar dat is juist de kracht van deze plek. ...
  • Zakynthos. ...
  • Kreta. ...
  • Elafonisos.
  • Lees verder »
Gerelateerd aan Wat is het mooiste eiland van Griekenland?