Wat is het mooiste eiland van de Malediven?

Nalaguraidhoo Island wordt door velen gezien als een van de mooiste eilanden van de Malediven. Perfecte zandstranden, turquoise zee en volop mogelijkheden tot duiken en snorkelen maken dit bounty eiland tot een paradijsje. Lees verder »

Welk eiland moet je heen naar Malediven?

Dhigurah eiland is hier het beste voor. Door de combinatie dat dit het groenste en langste en een lokaal eiland is van de Malediven, was onze keuze snel gemaakt. Dit eiland heeft de mooiste zandbanken en veel palmbomen, dus dit was best een makkelijke keuze. Dhigurah ligt in The South Ari Atol. Lees verder »

Wat is het grootste eiland van de Malediven?

De Malediven bestaan uit bijna 1200 koraaleilanden. De stuk voor stuk kleine eilandjes liggen verspreid over 26 atollen. Het grootste eiland, Gan, is slechts 5 km² groot. De meeste eilanden zijn kleiner dan 2 km². Lees verder »

Waar vallen de Malediven onder?

De Malediven (Maldiven) (Engels: Maldives) is een land en tevens eilandengroep in de Indische Oceaan (Azië) ten zuidwesten van India. De Malediven is sinds 1965 onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk. De Malediven bestaat uit 1190 eilanden, waarvan 200 bewoond en 88 ingericht als toeristenverblijf. Lees verder »

Gerelateerd aan Wat is het mooiste eiland van de Malediven?